L’Ajuntament d’Inca ha aprovat aquest mes d’abril el nomenament de cinc nous agents de la Policia Local d’Inca en la categoria de pràctiques. D’aquesta manera, dilluns els agents varen iniciar el curs bàsic de Policia Local a l’Escola Balear d’Administració Pública.

La formació dels cinc agents finalitzarà a finals de desembre i, després, s’incorporaran a la plantilla d’Inca. Tot i això, es preveu que durant els mesos de juliol i agost els alumnes puguin efectuar les seves pràctiques a la capital del Raiguer.

De forma paral·lela, l’Ajuntament d’Inca ja ha començat dos processos selectius més per contribuir a l’ampliació i consolidació de la plantilla de la Policia Local d’Inca. En concret, s’ha obert un concurs per cobrir dues places de personal funcionari de carrera de policia local per mobilitat i un altre per incorporar sis nous agents.

«Continuam treballant per reforçar la plantilla de la Policia Local d’Inca i aconseguir un equip estable. Per això, és imprescindible anar creant i consolidat noves places, així com venint fent, i d’altra banda, millorar les condicions laborals del personal», assenyala el batle d’Inca Virgilio Moreno.

En aquest sentit, cal destacar que l’Ajuntament d’Inca durant els darrers anys ha dirigit els seus esforços a l’ampliació i consolidació de la plantilla de la Policia Local amb l’augment del pressupost, la dotació de noves places i la reorganització de l’equip amb una correcta relació dels llocs de feina, entre altres actuacions. Així mateix, el passat any el consistori va aprovar una actualització i modificació del complement específic de la Policia Local, amb la finalitat d’adaptar les retribucions dels agents d’acord amb les funcions i característiques dels diferents llocs de feina.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image