El Ple de l’Ajuntament d’Inca ha ratificat la proposta de la Comissió Municipal de Cultura per concedir el Premi Dijous Bo 2021 a Francesc Mulet Ferriol, Lluís Maicas Socias i el personal dels centres sanitaris d’Inca. Aquests guardons, els quals s’entreguen anualment en el marc de la gran fira de Mallorca, reconeixen aquelles persones, entitats o institucions que han duit a terme una activitat en benefici de la societat inquera o que hagin destacat de forma rellevant per la seva aportació al progrés de la ciutat.

Així docs, la Comissió Municipal de Cultura ha decidit guardonar a Francesc Mulet Ferriol amb el Premi Dijous Bo 2021 per la seva meritosa trajectòria professional i contribució en la divulgació del coneixement i la difusió de la cultura amb continguts audiovisuals. Mulet va produir la pel·lícula El ventre del mar, dirigida per Agustí Villaronga, la qual va rebre el premi a la millor pel·lícula en el Festival de Cinema de Màlaga.

D’altra banda, Lluís Maicas Socias rebrà aquest guardó per la valuosa i innovadora tasca realitzada en el món de l’art i la creació literària. Maicas és poeta, novel·lista, articulista i artista plàstic amb més de vuitanta obres publicades. A més a més, l’inquer ha mantingut al llarg dels anys una actitud tenaç en defensa de la llegua.

Finalment, es guardonarà també amb el Premi Dijous Bo 2021 a tot el personal dels centres sanitaris del municipi i l’Hospital d’Inca. Aquest premi és un agraïment a l’esforç individual que han fet totes aquestes persones durant els darrers mesos per contribuir al benestar col·lectiu, i si s’ha convertit en un símbol de la lluita contra la pandèmia.

La gala d’entrega del Premi Dijous Bo 2021 es durà a terme el pròxim 16 de novembre, coincidint amb la setmana gran del Dijous Bo.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image