El conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, acompanyat pel batle d’Inca, Virgilio Moreno, el director general de Mobilitat, Jaume Mateu, i el gerent de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM), Mateu Capellà han visitat l’estació d’Inca, on SFM ha duit a terme la substitució completa de la coberta de l’antic magatzem que es troba ubicat a les dependències de l’estació de ferrocarril d’Inca. A l’edifici s’ubicarà una oficina d’atenció als usuaris d’SFM i del Consorci de Transports, a més d’una oficina de turisme d’Inca. «Estam molt satisfets que s’hagi donat un ús i que puguem acostar serveis al ciutadà, així com fer una promoció de la ciutat a un punt que consideram estratègic», ha comentat Moreno.

pres_magatzemtren_16

Els treballs s’acaben de recepcionar i han suposat una inversió de 46.637 € més IVA. L’antic magatzem de l’estació de ferrocarril d’Inca és una edificació de tipologia ferroviària de l’últim terç del segle XIX, en una planta amb coberta de dos aiguavessos. «L’estat en què es trobava el magatzem feia necessària una intervenció amb caràcter urgent per impedir el deteriorament, evitar despreniments de teules o altres elements que formen part de la coberta, per evitar accidents i poder dotar de funcionalitat l’edifici», ha explicat Pons.

Els treballs realitzats han suposat el desmuntatge de la part superior de la coberta existent, la substitució de gran part l’estructura de suport i la formació d’una nova coberta. L’oficina a partir del pròxim mes de febrer tendrà un aprofitament compartit entre l’Ajuntament d’Inca i SFM.

Compartir

ACTUALIDAD

Agenda

Otros

Newsletter Image