Una vegada acabat el curs escolar, l’Ajuntament d’Inca ha editat el programa «Inca obert per vacances». Es tracta d’una guia d’activitats des del primer dia del mes de juliol fins a la primera setmana de setembre. El Batle, Virgilio Moreno, acompanyat pel regidor de Comerç i Turisme, Jaume Tortella, el regidor de Participació Ciutadana, Antoni Peña, membres de l’equip de govern i representants de diverses d’entitats, han presentat la proposta d’actes que es completarà, més endavant, amb el programa de les Festes Patronals de Sant Abdon i Sant Senén. «El nostre objectiu és que tothom pugui participar de molts esdeveniments durant l’estiu i, a més, atreure visitants per dinamitzar l’economia local», ha declarat Tortella. Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Inca, Afedeco, Activa’t Inca i Pimeco.

En total, durant aquest estiu, a Inca es realitzaran més de 100 activitats organitzades per l’Ajuntament, entitats socials i associacions empresarials. D’aquesta manera el consistori vol combatre la creença popular que a la ciutat, durant l’estiu, no passa res. Música, teatre, sopars a la fresca, cinema, ball o exposicions són algunes de les propostes per gaudir dels mesos de més calor a la capital del Raiguer. La ciutat, malgrat ser un municipi d’interior, aquest estiu té una oferta d’oci, cultural, comercial i gastronòmica que la fan molt atractiva tant pels mateixos mallorquins com pels visitants. A més, durant el mercat setmanal dels dijous es podrà gaudir de música en directe a diversos punts, ball de bot a la plaça d’Espanya i el cicle de concerts d’orgue de Santa Maria la Major.

Per part del sector comercial de la ciutat, s’ha comentat el compromís ferm de donar un impuls a la difusió del programa “Inca obert per vacances”. Es creu important donar una empenta a aquesta iniciativa, ja que a la ciutat, quan coincideix la temporada alta del turisme, és quan hi ha una minva de públic. Per aquesta raó amb la important oferta de la nova campanya es pensa que servirà de reclam. A més, pot representar un element per a fidelitzar del turisme de lloguer vacacional tant del municipi com de les poblacions de la comarca.

Compartir

ACTUALIDAD

Agenda

Otros

Newsletter Image