El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha atorgat una subvenció a l’Ajuntament d’Inca per a la realització del projecte de rehabilitació de l’edifici principal del Quarter General Luque. El cost total del projecte és d’1.994.596,83 euros i l’ajuda concedida ascendeix a 1.080.784,12 euros.

Aquesta subvenció s’ha donat en el marc del Programa d’Impuls a la Rehabilitació d’Edificis Públics (PIREP) del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR), del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

Per al desenvolupament del PIREP Local es va publicar en el BOE l’11 de març de 2022 l’Ordre TMA/178/2022, de 28 de febrer, per la qual s’aproven les bases reguladores de la concessió d’ajudes per a la rehabilitació d’edificis de titularitat pública i la convocatòria per a la presentació de sol·licituds pel procediment de concurrència competitiva en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. Així doncs, aquesta subvenció a l’Ajuntament d’Inca s’emmarca en la línia dos d’aquesta convocatòria.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image