La zona esportiva del parc de les Illes Balears d’Inca, ubicada en el carrer del Puig de Massanella, ja llueix totalment renovada. El batle d’Inca Virgilio Moreno i el regidor d’Esports Antoni Peña han visitat el parc, un cop finalitzades les obres de remodelació i ampliació.

«Aquesta actuació s’emmarca en un pla estratègic de renovació de les instal·lacions esportives del municipi i de creació de nous espais per al foment de l’activitat física», explica Moreno.

Per la seva banda, el regidor Peña destaca que «és important realitzar periòdicament tasques de manteniment i remodelació dels espais públics per tal de mantenir en bon estat de conservació les instal·lacions. Això ens permet també ampliar les zones d’acord amb les noves demandes i necessitats que van sorgint».

Així doncs, en primer lloc, s’ha renovat la superfície exterior de la pista de bàsquet i la pista de futbet. En concret, s’ha reparat la superfície per anivellar desnivells i sanejar el deteriorament de diversos trams del paviment, i s’han pintat de nou les dues pistes. A més a més, s’han col·locat noves cistelles i noves porteries reglamentàries.

D’altra banda, s’ha instal·lat un tancament en els extrems de les dues pistes per seguretat, per tal d’evitar possibles molèsties als vehicles que circulen pel carrer del Puig de Massanella, així com per protegir la zona verda annexa i el recinte de les piscines cobertes.

Així mateix, entre les dues pistes poliesportives s’ha habilitat un circuit de cal·listènia amb diferents elements. La nova instal·lació disposa d’un espai per a l’entrenament físic exterior, un aparell per exercitar l’abdomen, un conjunt de barres paral·leles i un joc de barres d’equilibri.

Finalment, s’ha millorat la il·luminació de la zona poliesportiva i s’ha instal·lat un multifocus a la zona central del recinte, que permetrà incrementar considerablement la llum.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image