El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell de Mallorca Jaume Alzamora i el batle d’Inca Virgilio Moreno han visitat la reforma integral duita a terme al parc d’Europa. En total, les obres han tengut un cost de 325.000 euros, dels quals la institució insular n’ha aportat 257.400 a través de les subvencions de Desenvolupament Local.

Les actuacions van començar amb una primera fase de renovació del paviment que envolta la zona de jocs infantils. A més, es va substituir l’enllumenat públic per lluminària amb tecnologia LED.

En la darrera fase de les obres, s’ha millorat l’accessibilitat del conjunt del parc i s’han adequat els espais i les instal·lacions. Així, el paviment, que presentava força irregularitats, ha quedat totalment renovat. Així mateix, s’ha canviat la instal·lació de reg i s’han ampliat les zones d’arbrat, cosa que embelleix el parc i afavoreix l’ombra.

En les actuacions desenvolupades en els darrers mesos, també s’ha construït una pista de bàsquet exterior, s’ha muntat un espai d’agilitat canina, s’ha adequat el recinte per fer exercici de manera adequada i segura, i s’han instal·lat elements de cal·listènia o gimnàstica urbana.

«Amb aquest projecte donam resposta a les demandes dels veïnats de la zona. La finalitat de les múltiples actuacions era renovar i millorar aquest espai públic, adaptant-lo a les necessitats actuals de la ciutadania amb nous indrets i més zones per a la pràctica esportiva», destaca el batle Moreno.

Per la seva banda, el conseller Alzamora ha recordat que «des del Consell cada any destinam 10 milions d’euros als municipis de Mallorca perquè puguin realitzar millores en els seus espais i infraestructures. Les actuacions que s’han duit a terme en aquest parc són un exemple perfecte del que permeten aconseguir: una ciutat més acollidora, amb més zones de descans i passeig, amb equipament per fer esport… En definitiva, contribuïm que els ajuntaments puguin respondre a les demandes dels veïnats i les veïnades».

A la visita també han assistit la segona tinenta de batle Alice Weber, el regidor d’Urbanisme Andreu Caballero i el director de Desenvolupament Local Jaume Tomàs, i el de Coordinació i Suport Municipal Miquel Lluís Mestre.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image