L’aparcament de la plaça de Mallorca ha estat reobert al públic aquesta setmana. La Fundació Es Garrover serà l’encarregada de la seva gestió i explotació, arran de la concessió del contracte de serveis el passat mes de juny. Aquesta entitat inquera gestiona també els aparcaments de la plaça d’Antoni Mateu i desenvoluparà a ambdues instal·lacions municipals un projecte d’inserció sociolaboral per a persones amb discapacitat per trastorn de salut mental.

L’aparcament de la plaça de Mallorca disposa d’un total de 233 places, distribuïdes en dues plantes. A la planta principal hi ha espai per a 55 vehicles i a la segona planta poden estacionar 178 vehicles més.

Les obres de reforma de la plaça de Mallorca han suposat una inversió total de 2,2 milions d’euros, dels quals 500.000 han estat aportats pel Consorci de la Borsa d’Allotjament Turístics. L’Ajuntament d’Inca va posar en marxa aquest projecte de remodelació amb la finalitat de reconfigurar l’espai i potenciar la seva integració amb l’entorn, augmentant la relació entre els nivells convertint el mur que abans hi havia en unes grades. A més a més, un dels altres objectius bàsics era esmenar totes les deficiències que tenia aquesta plaça amb la millora del paviment, la impermeabilització i l’eliminació de les lluernes que suposaven els canvis de cota.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image