La sala de plens de l’Ajuntament d’Inca ha acollit una nova sessió de la Junta Local de Seguretat, amb la finalitat de coordinar el dispositiu especial que es durà a terme amb motiu de les Fires d’Inca i el Dijous Bo 2021. La reunió ha comptat amb la participació del batle d’Inca Virgilio Moreno, la delegada del Gobierno Aina Calvo, el director general d’Emergències Jaume Barceló, el regidor de Seguretat Ciutadana Sebastián Oriol, el regidor de Fires Antoni Peña, juntament amb representants dels diferents cossos de seguretat i membres del consistori, entre d’altres.

Durant la trobada, s’ha definit el dispositiu especial que es posarà en marxa per Fires i Dijous Bo, amb la finalitat de garantir així la màxima coordinació entre els diferents cossos de seguretat. En aquest sentit, el batle Moreno ha explicat que «enguany disposarem del major dispositiu de seguretat i hi haurà molt més control que altres anys per garantir el compliment de les mesures vigents, i assegurar que els ciutadans poden participar de les celebracions amb les màximes garanties».

Així doncs, s’ha aprovat reforçar la vigilància per garantir el compliment de totes les mesures vigents per fer front a la COVID-19. «Tot i que la situació ha millorat considerablement, no podem abaixar la guàrdia. És essencial, per tant, seguir les normes establertes i gaudir de les Fires i el Dijous Bo amb molt de seny i responsabilitat. Comptarem amb els efectius necessaris perquè durant aquestes setmanes de màxima afluència a la nostra ciutat les qüestions de seguretat ciutadana estiguin ben cobertes.»

D’aquesta manera, els diferents cossos de seguretat s’encarregaran, un any més, de vetllar per la seguretat de tots els ciutadans i ciutadanes, i enguany sobretot d’evitar possibles aglomeracions de persones i garantir que es respectin les mesures bàsiques de prevenció.

Fira d’Emergències. «Memorial Juan Cifuentes»

En el marc de la primera Fira, diumenge se celebra la desena Trobada de Cossos d’Emergència, que enguany inclourà el primer «Memorial Juan Cifuentes». L’esdeveniment es durà a terme en el carrer dels Sabaters (polígon de Son Matzarí) i comptarà amb la participació dels diferents cossos de seguretat. Hi haurà zona d’exposició, tallers i altres activitats organitzades pels cossos d’emergència de les Illes Balears.

L’acte central del «Memorial Juan Cifuentes» serà diumenge a les 12 hores, en el Centre Bit.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image