Serveis Ferroviaris de Mallorca ha realitzat, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Inca, obres de rehabilitació de la passarel·la superior per als vianants que travessa la línia de ferrocarril a Inca. Aquesta infraestructura connecta l’avinguda del Raiguer, en la intersecció amb el carrer d’Enmet Arrahin, amb l’altre extrem de l’avinguda del Raiguer a l’altura de la intersecció amb el carrer de Joan Fuster, i s’uneix així la barriada de Crist Rei amb la del Blanquer.

L’actuació s’ha duit a terme amb l’objectiu de frenar la degradació de la instal·lació a causa del pas del temps i a l’acumulació d’aigua en alguns punts de la passarel·la, que romania durant dies quan hi havia precipitacions. Era necessari procedir a la consolidació de les zones deteriorades dels perfils metàl·lics per garantir la seguretat estructural d’aquests i detenir la degradació de l’estructura.

Així doncs, els treballs de rehabilitació han consistit en:

-La neteja superficial mitjançant l’eliminació d’òxid i de restes deteriorades de pintura.

– Aplicació de pintura directa antiòxid a tota la passarel·la.

-Eliminació d’elements accessoris que deterioraven la passarel·la.

– Eliminació de tota la vegetació invasiva existent.

– Neteja de tots els grafits existents.

– Desinstal·lació del tub de conducció de la línia d’enllumenat en desús.

El projecte de rehabilitació es va iniciar el mes d’agost passat, ha comptat amb un termini d’execució de sis setmanes i ha suposat una inversió de 61.991,17 €.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image