Un estiu més, l’Ajuntament d’Inca desenvolupa tot un complet programa d’activitats d’oci i esportives per als infants del municipi durant els mesos de juliol, agost i setembre. De forma paral·lela, es desenvolupen en el municipi molts més campus i escoles d’estiu, de la mà d’entitats, associacions i clubs esportius d’Inca.

“Any rere any, el que perseguim és impulsar una oferta d’activitats variada i atractiva, amb  la finalitat de cobrir les necessitats bàsiques de les famílies. Esperam de bon grat que gaudeixin del programa d’oci i esport que es planifica des del consistori per a totes les edats entre els mesos de juny, juliol i agost”, ha declarat el batle Virgilio Moreno.

Allò més demandat pels infants inquers són les escoles d’estiu, que combinen tota classe d’activitats de lleure. En elles, els menors participen d’activitats culturals, excursions, piscina, jocs, dinàmiques i altres propostes orientades a gaudir de l’estiu i, alhora, al desenvolupament de les seves habilitats i de valors cívics i socials.

D’aquesta manera, les escoletes municipals acullen enguany gairebé 1.000 alumnes de dos grups d’edat, nins i nines de 3 a 14 anys i joves de més de 15 anys. Concretament, el CEIP Miquel Duran i Saurina té 462 alumnes i el CEIP Ponent, 335. Pel que fa a l’Àrea d’Esports, les piscines del Poliesportiu Mateu Cañellas alberguen 50 alumnes en les activitats de natació. Així mateix, comptant l’àmbit privat la xifra puja als 1.500 infants.

Cada any, des de les àrees de Joventut i Esports es prepara un complet programa, amb l’objectiu de donar servei a les famílies amb una oferta de lleure que ajudi els pares a conciliar, però sobretot enfocada als joves. L’objectiu principal és la seva diversió durant els mesos de vacances i d’estiu mitjançant la promoció de l’activitat física.

Cal saber que l’Ajuntament d’Inca ha contractat un servei sanitari mòbil per als dies en els quals s’activin alertes meteorològiques per augment de temperatures, segons les prediccions de l’AEMET. Es tracta d’una ambulància amb dos tècnics, que romandrà estacionada al CEIP Miquel Duran i Saurina. El seu horari serà des de les 9:00 fins a les 14:00 hores.

“La nostra prioritat és garantir la seguretat i la salut de tots i totes. Per això posam en marxa aquest sevei, dirigit als usuaris de les escoletes d’estiu, tant nins com monitors, que necessitin qualsevol assistència mèdica”, conclou Moreno.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image