El conseller d’Educació i Universitat Martí March s’ha reunit avui dimecres, 21 d’octubre, amb els directors dels centres públics Llevant, Ponent i Mestre Duran i Saurina a les 9 del matí, i a les 10.30 hores amb els concertats Beata Francinaina Cirer, Beat Ramon Llull, La Salle, Pureza de María, Santo Tomás de Aquino, Sant Vicent de Paül i Sol Ixent. Les trobades han tingut lloc al Museu del Calçat d’Inca i han comptat amb la participació per part de la Conselleria del director general de Planificació, Ordenació i Centres Antoni Morante, el cap del Servei d’Escolarització Lluís Vidaña i la inspectora d’Educació d’Inca Lina Moner. A més, hi han participat el batle d’Inca Virgilio Moreno i la regidora d’Educació de l’Ajuntament d’aquest municipi Alice Weber.

IMG_2284

L’objectiu d’aquestes reunions era el d’analitzar la situació d’escolarització del municipi i realitzar propostes de millora. En sortir de les dues trobades el conseller ha manifestat la seva satisfacció per la bona voluntat demostrada tant per l’Ajuntament com pels directors dels centres públics i concertats a l’hora de treballar per a una distribució més equitativa dels alumnes de necessitats educatives especials, i ha volgut expressar la voluntat de la Conselleria d’aportar els recursos necessaris per fer-ho possible.

IMG_2300

Ara s’elaborarà una proposta amb totes les aportacions per d’aquí a unes setmanes aprovar-la entre totes les parts implicades.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image