Els dies 21 i 22 de maig se celebra a Inca la primera edició de WIC, la Fira Global de Wellness i Coaching. El regidor d’Economia local, de Turisme, Promoció de la Ciutat i Comunicació de l’Ajuntament d’Inca Miguel Ángel Cortés, el regidor de Fires i Festes Antoni Peña i la regidora de Gent Gran i Serveis Socials Maria Antònia Pons, conjuntament amb l’equip organitzador dirigit per Sandra Llabrés, han presentat aquest matí l’esdeveniment, que es durà a terme a la Fàbrica Ramis.

La fira WIC (acrònim de Wellness i Coaching) neix amb la finalitat de posicionar-se com un punt de trobada de totes aquelles persones que tenen com a objectiu assolir una vida més saludable a tots els nivells. Per tot això, participaran en l’esdeveniment empreses i serveis professionals de tot Mallorca especialitzats en els camps del fitnes, la nutrició saludable, la salut física i mental, experiències de benestar, a més de conferències i tallers amb reconeguts professionals en els diferents àmbits.

D’aquesta manera, durant la fira WIC, els assistens, a més de visitar els estands amb novetats del sector, podran gaudir d’una completa oferta d’activitats, demostracions i tallers (workshops) impartits per professionals. De forma paral·lela, es duran a terme les WIC TALKS, una iniciativa de la mà de reconeguts ponents, entre els quals ja s’han confirmat noms molt populars com l’entrenadora esportiva María Martínez del canal de YouTube “Siétete Joven” i “Siétete bien”, amb més de dos milions i mig de seguidors; María Rossich, entrenadora personal de Woman Personal Trainners, amb més de cent mil seguidors a Instagram; la health coach Patri Aleix, de Saludable amb Patri i autora del llibre Trucos para que los niños coman de todo; Virginia Quetglas, naturòpata creadora de l’escola de cuina sana El Rincón de Nana; el doctor Miguel Lázaro, reconegut psiquiatre a l’Hospital Son Espases, docent i divulgador; entre altres professionals convidats.

El preu de l’entrada serà només de 5 € i donarà accés a la zona d’exposició i a les múltiples activitats, xerrades i tallers que es duran a terme duran la fira. Una part de l’entrada serà solidària, i serà donada a l’associació AYUDA A UCRANIA a través de l’associació sense ànim de lucre SOMOS1MÁS.

WIC, LA FIRA DEL WELLNESS ha estat creada pel mateix equip organitzador de les reconegudes Creativissim i Mallorca Dream Days, un grup de professionals encapçalat per la comunicadora i organitzadora d’esdeveniments Sandra Llabrés, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Inca.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image