L’Ajuntament d’Inca ha començat a col·locar nou mobiliari urbà a tots els espais públics de la ciutat. D’aquesta manera, durant les pròximes setmanes s’instal·laran un total de 243 papereres i altres 50 papereres amb bosses per als excrements dels cans. “Treballem decididament per mantenir la nostra ciutat en bones condicions. Per això, és imprescindible la col·laboració de tots els ciutadans del nostre municipi”, assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Els treballs consisteixen, per una banda, en la substitució i instal·lació de noves papereres en diferents ubicacions de la localitat. Concretament, es col·locaran en els punts a on es consideren més necessàries a causa de l’afluència de persones o la inexistència de papereres, d’acord amb un estudi realitzat prèviament. De moment, s’han començat ja a instal·lar als barris de Crist Rei, So na Monda, centre de la ciutat i les principals avingudes del municipi, i a poc a poc s’aniran col·locant a altres indrets d’Inca. Les noves papereres són de color gris amb una capacitat per 50 litres, i inclouen un cendrer.

D’altra banda, s’estan instal·lant també unes 50 papereres perquè els propietaris de cans puguin tirar els excrements de les seves mascotes. En aquests suports els ciutadans podran obtenir també bosses per recollir les restes dels seus cans.

Així mateix, de forma paral·lela s’han renovat més de 35 bancs de la zona de vianants d’Inca. El mobiliari retirat es restaurarà i es reubicarà en altres zones del municipi. “Com sempre, estam a disposició de tots els inquers i inqueres per escoltar les seves propostes i suggeriments. El nostre objectiu és intentar donar resposta a totes les necessitats que puguin anar sorgint als diferents barris d’Inca”, explica la regidora de Serveis, María del Carmen Oses.

 

 

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image