Finalitza la primera campanya dels bons «Reiniciam Inca», impulsada per l’Ajuntament d’Inca amb la finalitat de fer front a la crisi econòmica generada per la pandèmia. Així doncs, el passat mes de gener el consistori de la capital del Raiguer va posar en marxa aquesta iniciativa i va destinar un total de 498.000 euros a 33.200 bons de 15 euros de descompte.

La campanya ha suposat un impuls a l’economia del municipi i ha contribuït a incentivar el consum en el comerç local, obtenint una gran acollida entre els establiments adherits i la ciutadania.

«Estam en contacte permanent amb els autònoms, comerciants i empresaris inquers, els quals s’han mostrat molt satisfets amb la campanya dels bons. De fet, estimam que aquesta iniciativa ha tengut un impacte econòmic de gairebé 1 milió d’euros en el  teixit econòmic i productiu d’Inca, i que així s’ha fomentat la seva reactivació, després de dos anys molt complicats a causa de la COVID-19», assenyala el batle d’Inca Virgilio Moreno.

Per la seva part, la regidora d’Innovació i Empresa María José Fernández recalca que «els bons “Reiniciam Inca” varen néixer amb l’objectiu de contribuir a la sostenibilitat financera i al manteniment de l’activitat comercial i empresarial del nostre municipi, promovent un impuls de la reactivació econòmica i el consum local».

En concret, un total de 118 establiments, comerços, negocis i petits empresaris d’Inca han participat d’aquesta campanya. Cada ciutadà ha disposat d’un màxim de 4 bons de descompte de 15 euros, que ha pogut bescanviar en una única compra o establiment, o aplicar-los en compres o establiments adherits diferents, sempre que la compra tengués un valor mínim de 30 euros per cada bon.

En una primera fase, els bons «Reiniciam Inca» estaven destinats únicament als inquers i les inqueres, els quals ja varen exhaurir els d’alguns establiments durant els primers dies. Després, el mes de febrer la campanya es va ampliar a totes les persones residents a les Illes Balears. Finalment, durant el mes de març, tots els bons que encara no s’havien bescanviat es varen repartir entre totes les empreses que ja havien esgotat els seus descomptes.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image