Davant la situació actual, l’Ajuntament d’Inca ha seguit un exhaustiu protocol per garantir la seguretat d’alumnes i treballadors.

Les escoles d’estiu d’Inca tanquen avui les seves portes, després de més de dos mesos d’intensa activitat. L’oferta municipal s’ha completat enguany amb propostes privades, per tal d’oferir una completa i variada proposta que respongués a les necessitats dels ciutadans inquers. Així doncs, des del 29 de juny fins al 4 de setembre un total de 2.398 alumnes han gaudit de les escoles d’estiu organitzades a la capital del Raiguer, les quals han finalitzat sense cap incidència.

Davant la complicada situació actual, l’Ajuntament ha desenvolupat un estricte protocol d’organització, gestió i supervisió per garantir la seguretat i el compliment de les mesures sanitàries establertes per fer front a la COVID-19. Durant la reunió d’avaluació i valoració celebrada ahir al consistori, el batle d’Inca Virgilio Moreno va agrair “la implicació i la feina realitzada per organitzadors, monitors i personal de neteja, per dur endavant amb la màxima seguretat les escoles d’estiu, així com l’esforç de tots i totes, també pares, mares i alumnes, per adaptar-se a la nova situació i als nous protocols”.

Així doncs, aquest estiu totes les escoles d’estiu han hagut d’adaptar els seus espais i la seva organització per tal de complir la nova normativa, i seguir totes les mesures sanitàries obligatòries a causa de la pandèmia del coronavirus. D’aquesta manera, totes les entitats han hagut de complir un exhaustiu protocol de seguretat i higiene, sota el suport i la supervisió de l’Ajuntament d’Inca. El protocol inclou, entre altres actuacions, mesures de prevenció com, per exemple, la neteja i la desinfecció periòdica de tots els espais i materials, l’ús obligatori de mascareta, el manteniment de la distància de seguretat, la neteja regular de mans i la presa diària de temperatura. D’altra banda, s’ha controlat l’aforament de totes les instal·lacion,s i s’han reduït les ràtios per aula.

“Gràcies a la col·laboració de tots i totes hem aconseguit el nostre objectiu d’oferir a les famílies, amb les màximes garanties i seguretat, la possibilitat de dur els seus infants a les escoles d’estiu d’Inca, un servei molt necessari per poder conciliar la vida familiar en aquests moments tan complicats en els quals en trobam”, destaca el regidor de Participació i Joventut Andreu Caballero.

Per la seva banda, el regidor d’Esports Sebastián Oriol ha assenyalat que “enguany ha suposat un repte realitzar l’Esportiueig, a causa de les estrictes mesures sanitàries vigents, i oferir una escola d’estiu que fos segura i, alhora, divertida i formativa. Tot i això, el nostre esforç s’ha vist recompensant per la bona acollida que ha tengut entre les famílies i la ràpida adaptació de tots els nins i nines”.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image