L’Ajuntament d’Inca presenta la nova pàgina web d’Inca Business, dissenyada per promocionar totes les accions que es duen a terme a la nostra ciutat per apropar a la ciutadania la realitat del món empresarial i les darreres tendències en diferents camps com l’emprenedoria, el màrqueting o l’estratègia econòmica. “Inca Business va començar com un cicle de conferències dirigit a autònoms i empresaris, però a poc a poc s’han anat ampliant les actuacions i anam organitzant activitats de formació periòdicament. Per tant, el nostre objectiu és aconseguir que aquesta web es posicioni com un portal de referència per als empresaris de la nostra ciutat”, assenyala la regidora d’Innovació i Empresa, María José Fernández.

Així doncs, la nova web s’estructura en cinc grans apartats. El primer, dedicat al cicle de conferències Inca Business, que aquesta tardor arribarà a la seva sisena edició amb ponents de  reconegut prestigi com Élia Guardiola, Luis  Montero i Miguel Navarro. Després hi ha una secció amb tots els cursos de formació que es duen terme sota la marca d’Inca Bussiness, i una altra amb totes les xerrades que es realitzen. A més a més, la web incabusiness.org inclou un apartat amb totes les subvencions i ajudes vigents per a autònoms i empreses, i una secció amb notícies d’actualitat.

Formació per a PIMEs i emprenedors

En el marc d’Inca Business l’Ajuntament d’Inca, de forma pròpia o en col·laboració amb diferents institucions o empreses, desenvolupa a la capital del Raiguer un ampli programa de formació per millorar les competències del teixit empresarial de la ciutat. La finalitat dels tallers, cursos i conferències és ampliar coneixements i conèixer tendències, aspectes legals, fiscals i eines per a la millora de la gestió.

D’aquesta manera, avui dimarts hi ha organitzada una xerrada sota el títol “Com presentar una sol·licitud de la línia COVID-19 a ISBA”, en col·laboració amb l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears. Després, dimecres dia 10 a les 10 hores es durà a terme una altra xerrada sobre cooperatives i microcooperatives. La pròxima setmana, es realitzarà la xerrada “Supervivència financera per a autònoms”.

La següent activitat formativa d’Inca Business és un curs titulat “Com puc vendre la meva empresa a Internet”. Finalment, aquest mes de juny es durà a terme també la xerrada “Anàlisi de les finances de les PIMEs durant el COVID-19”, dia 23 a les 20 hores.

Donada la situació actual, totes aquestes activitats formatives es realitzaran de manera virtual i es podran seguir a través del canal oficial de l’Ajuntament a YouTube. Tots els interessats poden trobar més informació sobre els cursos i xerrades a la web incabusiness.org

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image