Per tal de conscienciar de la necessitat de protegir la biodiversitat més propera, des de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Inca s’ha creat una mostra d’activitats i tallers amb marcat caràcter ambientalista. “La nostra idea ha estat aprofitar la data del 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, per realitzar una acció de tipus informatiu i educatiu, en la línia de treball del nostre departament, per tal que els inquers prenguin part activa en la conservació del planeta i del que tenen més a prop en particular”, ha comentat el tinent batle de Medi Ambient, Àngel García.

Dia Medi Ambient -2016

Així, la plaça d’Espanya, durant tot el matí, ha estat el centre de tota a mostra. Exposició d’aus rapinyaires, mostra de rescat amb cans, taller de serigrafia ambiental, mostra de compost o literatura ecològica han estat algunes de les propostes d’aquesta celebració. Molts inquers s’han acostat per participar de totes les activitats. Des del departament de Medi Ambient s’ha aprofitat l’esdeveniment per fer incidència en les mesures d’estalvi d’aigua, ja que Mallorca està patint una situació de sequera.

Cal recordar que el Dia Mundial del Medi ambient té com a objectiu inspirar a més persones que mai a prendre mesures per evitar que la creixent pressió sobre els sistemes naturals del planeta Terra arribi al seu límit. El tema de 2016 és la lluita contra el comerç il·lícit de fauna i flora silvestres, que erosiona la preciosa biodiversitat. El lema d’aquest any «Torna salvatge per la vida» anima a difondre la informació sobre els delictes contra la naturalesa i el dany que fa, i a desafiar a tots aquells que es troben al voltant perquè facin tot allò possible per evitar-ho.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image