El cap de setmana vinent se celebren les tradicionals festes de la barriada inquera de Fernández Cela. L’Ajuntament d’Inca, juntament amb un grup de veïns, han presentat el programa d’activitats.

“Amb les de la barriada de Fernández Cela, seguim amb el programa de festes de barri, que any rere any duim a terme durant l’estiu amb la voluntat de fer poble i dinamitzar la ciutat. Després de la gran acollida que van tenir per part dels inquers i les inqueres les festes de barri de Crist Rei, les Vies des Tren i Can López, tenim moltes ganes de seguir celebrant aquestes i totes amb un programa que engresca petits i grans a ser-ne partícips”, declara Virgilio Moreno, batle d’Inca.

D’aquesta manera, el dissabte 9 de setembre al carrer de Fra Antoni Torrens es realitzarà tota una diada d’activitats. El dematí, de 10 a 13 hores, es durà a terme una festa aquàtica infantil i una festa de l’escuma. El plat fort serà el sopar a la fresca, com no poden faltar en les nits d’estiu. Comptarà amb servei de torradores per a tothom que s’animi a fer la seva torrada. La vetllada anirà acompanyada de música a càrrec del DJ Xavi Reina a partir de les 20.30 hores.

Amb les de Fernández Cela, Inca celebra les seves quartes festes de barriada d’aquesta temporada estiuenca. Ara quedaran les festes de barriada del Blanquer, de So na Monda i de Sant Francesc, que tendran lloc consecutivament al llarg dels caps de setmana vinents. De totes elles, s’espera que l’èxit de participació sigui tan positiu com el de les passades, que han omplert els carrers i les places de la ciutat d’inquers i inqueres de totes les edats.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image