El pròxim cap de setmana se celebren les tradicionals festes de la barriada inquera de les Vies des Tren. L’Ajuntament d’Inca, juntament amb el president de l’associació de veïns Biel Taberner i altres membres de la Junta, han presentat el programa d’activitats.

«Amb les de Vies des Tren, continuam amb el programa de festes de barriada, que ja vam encetar el passat cap de setmana amb les de Crist Rei i que es duu a terme al llarg de tot l’estiu per contribuir a fer poble i dinamitzar la ciutat. Després de l’èxit i la gran afluència de públic i participació per part dels inquers i les inqueres a les activitats de la plaça del Lladoner, estam més engrescats que mai amb totes i cada una de les festes de barriada que vendran, amb una programació per a grans i petits feta amb molta il·lusió», assenyala Virgilio Moreno, batle d’Inca.

Així doncs, les celebracions seran dissabte 8 de juliol a la plaça de Felip II, amb tota una diada d’activitats. El dematí, de 10 a 13 hores, es durà a terme una festa aquàtica infantil i festa de l’escuma. El plat fort serà el sopar a la fresca, com no pot faltar en les nits d’estiu. La vetllada anirà acompanyada d’un monòleg a càrrec de Juma Fernández i d’ambientació musical.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image