L’Ajuntament d’Inca organitza una activitat infantil per commemorar el Dia de l’Educació Ambiental, que cada any es celebra el 26 de gener. “Es tracta d’una obra de teatre d’improvisació que ofereix l’Àrea de Medi Ambient, conjuntament amb l’Àrea d’Educació del consistori, als nins i les nines dels centres educatius de la ciutat”, declara la regidora d’Educació i Medi Ambient Helena Cayetano.

El propòsit de l’activitat és conscienciar els infants de la importància de tenir cura del medi ambient des d’una òptica divertida i participativa. “És per això que és gratuïta i s’adreça a tots els col·legis d’Inca, encara que és apta per a tots els públics”, afegeix Cayetano.

La proposta teatral, que duu per nom La deixalleria, parteix de la improvisació, la comicitat i les consignes donades per l’espectador. La protagonista, Aina, crearà noves històries còmiques jugant amb deixalles reciclades i idees aportades pel públic assistent.

A més, és un espectacle versàtil, ja que es pot adaptar a diferents tipus d’espais escènics interiors: espais teatrals, centres culturals, espais polivalents, etc. Quant a la programació, es fan tres passis al llarg del matí d’aquest dijous 26 de gener a la sala d’actes del Casal de Cultura, de 9 h a 12 h aproximadament.

El 26 de gener se celebra el Dia Mundial de l’Educació Ambiental, amb el propòsit de conscienciar la ciutadania perquè conservi i protegeixi el medi ambient amb la realització d’accions i activitats. La celebració té el seu origen en 1975, any en què es va celebrar a Belgrad el Seminari Internacional d’Educació Ambiental, en què van participar experts de més de 70 països.


Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image