L’Ajuntament d’Inca ha posat en marxa, un any més, la iniciativa solidària “Apadrina una carta”, per contribuir a fer que per Nadal cap infant del municipi es quedi sense regal. Així doncs, l’objectiu d’aquesta campanya és que tots els nins i les nines inqueres puguin gaudir de les festes i, especialment, dels Reis d’Orient i rebin un petit obsequi gràcies a la germanor d’una altra família.

“Des de fa ja algun temps, posam en marxa aquesta iniciativa solidària que té molt bona acollida entre la ciutadania inquera. En pocs dies, cada any s’apadrinen totes les cartes. Això posa de manifest el caràcter solidari que tenim tots els inquers, sempre disposats a donar una mà als veïnats que més ho necessiten”, explica la regidora de Drets Socials Maria Antònia Pons.

Com cada any, l’equip de Serveis Socials ha treballat amb les famílies més vulnerables per tal de poder escriure de manera conjunta la carta als Reis d’Orient i donar-hi indicacions als progenitors. D’aquesta manera, les educadores socials s’asseguren que els infants demanen un regal que necessiten i els serà de vertadera utilitat, o els permetrà compartir moments d’oci amb la família.

El termini per recollir una carta és del 12 al 16 de desembre. Per fer-ho, les persones interessades poden acostar-se a l’Àrea de Serveis Socials, ubicada al Quarter General Luque, o contactar-hi per correu electrònic a través de l’adreça bnadal.esinca@estudi6.com. Després, del 22 al 30 de desembre, totes aquelles persones que hagin apadrinat una carta han d’entregar els regals, que es lliuraran als familiars dels infants per Reis (del 3 al 5 de gener).

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image