L’Ajuntament d’Inca consolida el seu compromís amb la sostenibilitat i declara un any més la ciutat com a destinació cycling friendly -amiga dels ciclistes. És per això que avui el batle d’Inca Virgilio Moreno, el regidor d’Esports Toni Peña i el regidor de Turisme Miguel Ángel Cortés han reafirmat la col·laboració amb el fundador de Ciclismo en Mallorca Maties Ximelis.

“Inca és una ciutat ideal per al cicloturisme: situada al cor de Mallorca, amb tots els serveis coberts, ja que és tot un centre comercial a cel obert i compta amb una àmplia oferta gastronòmica; i amb una connectivitat excel·lent a tota la resta de l’illa”, declara el regidor de Turisme Miguel Ángel Cortés.

Així, s’han instal·lat plaques informatives de la campanya a setze indrets de la ciutat. Alguns d’aquests llocs són: l’entrada de la rotonda de la Ford cap a General Luque, l’entrada de la rotonda de la Ford cap a la MA-13a, la carretera de Sencelles, devora l’edifici d’Esment; al principi de la Gran Via Colom; a l’entrada del Camí Vell de Pollença, entre molts més.

“Seguim fent feina i consolidam el projecte per potenciar els paratges inquers per a la pràctica del ciclisme en les seves diferents modalitats, per als locals i per als vinguts de totes les parts del món a Mallorca”, afegeix el regidor d’Esports Toni Peña.

És un fet contrastat que el cicloturisme és un dels principals segments de mercat de turisme actiu per contribuir a crear-ne un de qualitat i sostenible als destins, i un dels sectors de més creixement en l’àmbit turístic de les Illes Balears. Per això, amb el nou distintiu es pretén tenir una orientació al turista sobre els serveis específics que els establiments poden oferir a aquestes persones. D’aquesta manera, tant la pàgina d’Inca Turística com la de Cycling Friendly oferiran informació i un ampli ventall de rutes i llocs per visitar.

“Som conscients de la nostra bona situació geogràfica dins l’illa de Mallorca i dins les diverses rutes turístiques i cicloturístiques, és per això que no podem desaprofitar l’oportunitat de reafirmar-nos com a destí estratègic per als ciclistes”, conclou el batle Virgilio Moreno.

Cycling Friendly és especialista en el desenvolupament de destins cicloturístics. A més de tenir la seva seu principal al primer destí cicloturístic d’Europa (Mallorca), compten amb una àmplia experiència de set anys i assessoren actualment 35 institucions de tot Espanya.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image