Els agents, en coordinació amb la Policia Local, realitzaran tasques de prevenció i vigilància a diferents indrets de la ciutat.

 

Delegació de Govern ha autoritzat a l’Ajuntament d’Inca la contractació temporal dels serveis de vigilància privada, amb la finalitat de garantir el compliment de totes les mesures sanitàries establertes per erradicar la pandèmia. Així doncs, el consistori comptarà amb vigilants de seguretat, que de manera coordinada amb la Policia Local realitzaran tasques de vigilància i prevenció per diferents indrets del municipi. “D’acord amb la situació actual, hem considerat necessari reforçar la vigilància a diferents punts d’Inca per tal de garantir la màxima tranquil·litat i seguretat de la ciutadania”, explica el batle Virgilio Moreno.

Concretament, el personal de seguretat vigilarà la zona del polígon industrial de Can Matzarí i la urbanització de s’Ermita de 21.00 a 7.00 hores. De forma paral·lela, es realitzarà també un servei especial de vigilància i control al parc del serral de ses Monges, a la plaça dels Pobladors, al parc de les Illes Balears, a la plaça de la Ciutat de Lompoc i al puig de Santa Magdalena. A més a més, els vigilants de seguretat duran a terme una verificació periòdica dels edificis municipals.

En aquest sentit, cal destacar que els agents de seguretat realitzaran especialment un servei de prevenció, control i vigilància.  En el cas de detectar una situació conflictiva o sospitosa, avisaran automàticament els cossos de seguretat de la ciutat.

D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Inca contracta els serveis d’una empresa de seguretat privada amb l’objectiu de donar suport a la Policia Local i la Guàrdia Civil, especialment en les tasques de vigilància i prevenció. Per tant, amb aquesta actuació es pretén garantir el compliment de la prohibició d’accedir a parcs durant el vespre i evitar reunions de més de 10 persones en els espais públics de la ciutat, així com altres mesures vigents per fer front a la COVID-19.

En aquest sentit, Moreno ha recalcat que “aportarem tots els recursos que considerem oportuns per garantir el compliment de totes les normes vigents per frenar la transmissió del coronavirus. Tot i això, no hem d’oblidar que aturar la pandèmia només serà possible gràcies a la implicació de tots i totes”.

 

 

 

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image