La finalitat de la trobada és reforçar la coordinació davant les noves mesures per fer front a la COVID-19 i garantir la seguretat ciutadana al municipi. 

28/08/2020. El pròxim 8 de setembre, es durà a terme una nova sessió de la Junta Local de Seguretat d’Inca. La reunió se celebrarà a les 13 hores a la sala de plens de l’Ajuntament i comptarà, com sempre, amb la presència de Delegació de Govern, Guàrdia Civil i Policia Local.

La finalitat d’aquestes trobades periòdiques és avaluar i valorar la seguretat ciutadana en el municipi d’Inca. En aquest cas, es parlarà especialment de la seguretat a la zona del serral de les Monges i altres indrets del municipi, com ara l’skatepark, a on darrerament s’han detectat més incidències. “Un dels nostres principals objectius és garantir la seguretat ciutadana a la ciutat. Per tal motiu duim a terme aquestes reunions de manera periòdica. Volem evitar els fets que poden generar un problema social, i per això seguirem treballant en diferents àmbits”, explica el batle d’Inca Virgilio Moreno.

Així mateix, un dels altres punts que es tractarà durant la Junta Local de Seguretat serà l’anàlisi de les noves mesures per fer front a la COVID-19, amb la finalitat de reforçar la coordinació i garantir l’efectivitat de les tasques que es duen a terme per prevenir i controlar. En aquest sentit, Moreno destaca que “la col·laboració continuada entre la Guàrdia Civil i la Policia Local ens permet realitzar una feina de seguretat de qualitat i garantir la tranquil·litat dels nostres ciutadans”.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image