El conseller d’Educació i Universitat Martí March s’ha reunit amb el batle d’Inca Virgilio Moreno, la regidora d’Educació Alice Weber, la regidora de Serveis Francisca Barceló i el director general de Planificació i Centres Antoni Morante. Durant la trobada s’ha demanat la construcció d’un nou centre integrat de primària i secundària a la ciutat. “Creim que, ateses les diverses reunions amb els directors de centres d’Inca, aquesta nova infraestructura podria pal·liar moltes de les mancances i les necessitats de la nostra comunitat educativa”, ha expressat Moreno.

reunioCEdu01

La representació inquera ha posat damunt la taula tota una sèrie de problemes que tenen els centres inquers. Dins les demandes hi ha necessitats pròpiament educatives, altres més de caràcter social i, també, de millora d’infraestructures. “Estam molt satisfets de la reunió perquè des de la Conselleria s’ha demostrat una bona predisposició a donar una solució a problemes, alguns dels quals ja són històrics”, ha dit Weber. Per part de l’Ajuntament s’ha subratllat la importància que la comunicació entre centres, consistori i Conselleria és fluida, fet que suposarà una atenció permanent sobre el municipi.

Per altra banda, des de la Conselleria d’Educació s’ha fixat una nova reunió en un termini inferior a un mes per tal d’aprofundir en la creació d’una Comissió d’Escolarització. Aquest nou òrgan estaria liderat per l’Administració autonòmica, i comptarà amb la participació del consistori i la comunitat educativa d’Inca.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image