Un any més, l’Ajuntament d’Inca ha aprovat les bases reguladores per a la convocatòria de dues línies de subvencions per a entitats i associacions amb activitat al municipi, amb la finalitat de potenciar el teixit associatiu i contribuir a dinamitzar la ciutat. D’aquesta manera, enguany el consistori de la capital del Raiguer destinarà un total de 49.000 euros per contribuir al desenvolupament i la promoció de les entitats socials sense ànim de lucre i associacions de joventut, oci i temps lliure.

«Les associacions i entitats desenvolupen un paper imprescindible dins la nostra ciutat i ofereixen serveis i activitats comunitàries i d’oci saludable per a la ciutadania. Per tant, amb aquestes ajudes anuals volem continuar ajudant el teixit associatiu d’Inca i potenciar-lo per tal de fomentar la dinamització de la ciutat», assenyala el batle d’Inca Virgilio Moreno.

Així doncs, la primera línia de subvencions està dirigida a entitats socials sense finalitat de lucre per tal de potenciar la realització d’actuacions i activitats de caràcter social que es realitzen en benefici de tota la comunitat. En concret, aquesta convocatòria d’ajudes està dotada amb 43.000 euros.

D’altra banda, l’Ajuntament d’Inca dedica 6.000 euros en ajudes directes a associacions i entitats de joventut, oci i temps lliure. La finalitat d’aquesta segona línia de subvencions és impulsar la realització d’activitats d’oci i de temps lliure, i el desenvolupament d’activitats que tenguin els infants i els joves com a principals protagonistes, en especial aquelles accions relacionades amb l’art, la cultura, l’educació, el patrimoni, l’esport, el lleure, l’oci saludable, el medi ambient, la igualtat, la diversitat sexual i de gènere o la promoció de la comunitat.

El termini per sol·licitar la concessió de les subvencions és del 31 de maig a l’1 de juliol de 2024 (ambdós inclosos). Després, les entitats disposaran d’un termini específic per presentar la justificació i tota la documentació necessària. Les bases completes d’ambdues subvencions es poden consultar a incaciutat.com.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image