La sala de plens de l’Ajuntament d’Inca ha acollit avui el Consell Municipal de Serveis Socials, el màxim òrgan consultiu de participació comunitària per a l’assessorament i la consulta en matèria de serveis socials a la ciutat. Hi han participat el batle d’Inca Virgilio Moreno, la regidora de Serveis Socials Maria Antònia Pons, el regidor de Participació Ciutadana i Joventut, altres membres del govern i diverses associacions i entitats ciutadanes. Aquestes són: Creu Roja, Amadip Esment, la Fundació Es Garrover, Projecte Home Balears, la Fundació ASPAS, la coordinadora Balear de Persones amb Discapacitat, Sant Joan de Déu, Fundació Diagrama i Fundació Aldaba.

Durant l’acte s’han presentat les persones participants i les entitats integrants han exposat la planificació de les activitats previstes durant 2023, és a dir, tots els esdeveniments, actes o dates clau a tenir en compte. Tot seguit, s’ha informat dels nous projectes que ja estan en procés i que es duran a terme.

“Inca és rica en teixit i oferta associativa per a la població. És per això que cal posar en contacte aquests ens socials, per donar respostes optimitzades a aquelles necessitats que s’han de cobrir”, declara la regidora de Serveis Socials Maria Antònia Pons.

El Reglament del Consell Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Inca es va aprovar en ple el 31 de gener de 2019. D’aquesta manera, es va establir el Consell com a espai per fomentar la participació i la col·laboració entre les diferents associacions. La seva configuració respon a les necessitats de fomentar el treball en xarxa.

“Seguim creant comunitat potenciant la participació ciutadana en l’àmbit social i entre els diferents ens. Seguim fent feina per millorar el dia a dia de tots i totes, com ho duim fent sempre estant al costat de les associacions i entitats de la nostra ciutat”, conclou el batle Virgilio Moreno.

Totes les entitats que formen part del Consell Municipal d’Acció Social d’Inca es poden trobar al web https://www.entitatsinca.com/.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image