Comença el compte enrere per la quarta edició del Mallorca Dream Days, que se celebra  el 9 i 10 de març a la Fàbrica Ramis. El IV Saló de Bodes, Comunions, Batejos, Festes i Esdeveniments d’Inca comptarà amb la participació  de 60 empreses repartides en 50 estands.

Així doncs, en els més de 3.000 m2 d’exposició els visitants trobaran les novetats i últimes tendències en decoració, moda, disseny floral, càterings, finques i hotels, viatges, joies, música, fotografia i vídeo, il·luminació i so, cotxes, animacions, etc. Una completa exposició on els assistents, a més de conèixer les propostes dels expositors, podran experimentar-les gràcies al seu caràcter interactiu amb demostracions, tasting, actuacions i workshops programats al llarg del cap de setmana.

Aquesta fira especialitzada se suma a la llarga llista d’importants esdeveniments anuals que promou l’Ajuntament d’Inca, posicionant la ciutat com a referent en l’àmbit de l’organització i celebració de fires i congressos professionals. «Amb aquesta quarta edició, Mallorca Dream Days es consolida com a saló nupcial de referència a les Illes Balears i cada vegada són més les empreses que volen participar en ella, no només de Mallorca», assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Per la seva banda, Sandra Llabrés, organitzadora de l’esdeveniment, destaca que «hem treballat de valent per aconseguir que en aquesta quarta edició es reflecteixi també l’excel·lent moment que viu Mallorca que ja és considerada “wedding destination” en el mercat internacional, oferint una excel·lent mostra del sector balear, ja que, a més d’empreses mallorquines, en participen d’illes germanes com Eivissa o dissenyadores angleses, alemanyes i franceses que venen a completar aquest reclam per al públic estranger que, a més del local, ens trien per celebrar el seu gran dia».

BRIDAL FASHION SHOW. Diumenge 10 a les 19 h

Enguany es consolida la passarel·la de moda Runway Dream Days, sota la coordinació del famós maquillador i estilista José Ojeda, que se celebrarà el diumenge a les 19 hores a la sala superior de Fàbrica Ramis. Es presentaran les col·leccions de SOMNIS MEDITERRÀNIS, sponsor oficial d’aquesta edició, a més de les propostes masculines de la boutique Lord Ton i de les dissenyadores Tania Presa Designer, l’alemana Anne Wolf i la francesa Alice Berry Atelier, totes elles establertes a Mallorca.

Aquesta desfilada compta amb el suport d’empreses com LoMusic en el muntatge audiovisual de la passarel·la, la decoració coordinada per Más allá de tus sueños i Mi Evento Deco o els models de l’agència The Mallorca Models. Després, se servirà un còctel per als assistents vip de la mà de K2Food and Events, ArlequinGroup, Los Dos Caballeros Winery, Sweet Lucy, Mandrágora Hidromiel o Cate Cake.

L’entrada al Saló té un preu popular de 3 € i els nens fins a 12 anys hi poden accedir gratuïtament. Amb la mateixa entrada es pot accedir a totes les activitats proposades durant tot el cap de setmana, exceptuant la desfilada, per a la qual s’hauran de sol·licitar invitacions a mallorcadreamdays@gmail.com.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image