L’Ajuntament d’Inca ha finalitzat la instal·lació de tres noves àrees esportives en el municipi amb elements de cal·listènia. En concret, s’han instal·lat circuits de treball físic exterior a la plaça de la Mediterrània, el parc de les Illes Balears i la plaça dels Pobladors, que se sumen als que ja existeixen a la plaça de Mallorca i al parc d’Europa.

«D’aquesta manera, volem seguir fomentant hàbits de vida saludable i facilitar la pràctica de l’esport i l’activitat física a l’aire lliure», explica el batle d’Inca Virgilio Moreno.

La cal·listènia és un sistema d’entrenament amb exercicis físics que es realitzen amb el propi pes corporal i permet treballar, a més de la força física, la flexibilitat, l’agilitat i la coordinació. De fet, són moltes les persones que practiquen esport a l’aire lliure a Inca, per la qual cosa la demanda d’aquest tipus d’instal·lacions en zones públiques i espais verds ha anat creixent.

En aquest sentit, el regidor d’Esports Antoni Peña explica que, «amb la finalitat de donar resposta a aquestes peticions de la ciutadania inquera, s’han construït aquests nous circuits a espais públics. Així doncs, modernitzam també les nostres instal·lacions esportives i les adaptam a les noves necessitats que van sorgint».

D’altra banda, cal destacar que l’Ajuntament d’Inca actualment desenvolupa una important actuació en el Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas, es crearà una nova pista poliesportiva a l’antiga pista d’hoquei i s’instal·laran dos jocs de cistelles, un joc complet d’equipament de voleibol, una cadira de jutge, un joc de porteries d’hoquei i un joc de porteries de futbol sala. També es realitzaran tres noves zones d’escalfament annexes a la pista d’atletisme i es construirà una pista poliesportiva d’escalfament a un dels extrems de la zona compresa entre el camp de futbol i la pista d’atletisme. Així mateix, es renovarà la pista d’atletisme.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image