L’Ajuntament d’Inca aprovarà dijous, durant la celebració de la sessió plenària de novembre, una modificació de crèdit per tal de dur a terme la primera incorporació de romanent. D’aquesta manera, el consistori afegirà la quantitat d’1.757.382,06 euros al pressupost municipal. Aquesta partida es destinarà al desenvolupament d’un pla de suport al teixit productiu d’Inca i a la realització d’inversions.

Així doncs, d’aquesta primera incorporació del romanent, el consistori inquer destinarà 600.000 euros al desenvolupament d’un pla de suport al teixit productiu del municipi. En el marc del dit projecte, es posaran en marxa diferents accions, entre elles una línia de subvencions directes, amb la finalitat de contribuir en la reactivació econòmica del municipi i la recuperació de l’activitat comercial i empresarial, afectada per la crisi provocada per la COVID-19.

D’altra banda, l’Ajuntament d’Inca preveu la realització de diferents projectes  d’obres i manteniment per un import total de més d’1.157.382,06 euros. Entre aquestes actuacions, es contempla la realització de les obres de millora del mur de la Ronda Migjorn amb un pressupost de 240.000 euros. D’altra banda, es repararà i canviarà l’enllumenament públic de la Gran Via de Colom per un import màxim de 250.000 euros.

Així mateix, es realitzaran també els treballs necessaris per solucionar les filtracions d’aigua al mur del serral de les Monges / c. de les Marjades amb un pressupost de 121.089,83 euros. Finalment, amb aquest pressupost, el consistori inquer preveu, a més a més,  l’adquisició i instal·lació de videovigilància a la zona del serral de ses Monges, el parc d’Europa, la plaça del Lledoner i el parc de les Illes Balears, entre molts altres projectes.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image