Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament d’Inca s’ha sumat aquest cap de setmana a la campanya de recollida de residus «1m2 contra la basuraleza» del Projecte Libera, organitzat per SEO/Birdlife en col·laboració amb Ecoembes. Aquesta actuació s’ha duit a terme de manera simultània a diferents punts d’Espanya.

D’aquesta manera, una vintena de voluntaris s’han unit avui matí per recollir els residus abocats a la zona del camí Vell de Selva, i han alliberat així la natura dels fems que altres persones llançaren i no retiraren. En concret, s’han recollit 130 kilograms de residus: 40 quilograms d’envasos, 30 kilograms de vidre, 15 kilograms de rebuig, 3 kilograms de paper i cartó,  i més de 50 kilograms de voluminosos.

«Vull donar les gràcies a totes aquelles persones que de manera desinteressada han participat en l’activitat i han contribuït a recollir els residus d’aquest espai. Durant els darrers anys, des de l’Ajuntament hem treballat decididament per impulsar la recollida selectiva de residus i impulsar el reciclatge amb uns grans resultats, gràcies a la col·laboració i implicació de tots i totes», assenyala el batle d’Inca Virgilio Moreno.

Per la seva part, la regidora de Serveis María del Carmen Oses destaca que «la finalitat d’aquesta actuació és conscienciar la ciutadania sobre l’impacte que té l’abocament de residus en la natura i sensibilitzar la població sobre la importància de separar-los correctament i dipositar-los en el contenidor correcte».

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image