L’Ajuntament d’Inca va celebrar ahir el Ple ordinari del mes d’abril, que va començar amb un sentit minut de silenci en memòria de totes les persones que han perdut la seva vida a causa de la COVID-19. “Volem expressar el nostre dol per les víctimes del coronavirus i transmetre el nostre condol a tots els seus familiars. D’aquesta crisi sense precedents, ens en sortirem junts.”, assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Així mateix, durant la sessió plenària es va aprovar per unanimitat un acord a través del qual l’Ajuntament d’Inca manifesta el seu dol per totes les persones que han finat per causa de la COVID-19 i expressa el seu condol a totes les famílies que han perdut un ésser estimat. L’acord estableix, d’una banda, que el consistori guardarà un minut de silenci a l’inici de cada sessió plenària en senyal de dol durant la vigència de l’estat d’alarma.

D’altra banda, l’Ajuntament d’Inca manifestarà també el seu dol a la façana de l’edifici consistorial amb un missatge que contengui un llaç negre durant la vigència de l’estat d’alarma. Finalment, en aquest acord el consistori inquer es compromet a instar el Govern de l’Estat i el Govern de les Illes Balears a decretar dol oficial.

Després de l’aprovació de l’acord, el batle Moreno va voler transmetre un missatge d’agraïment a tots els regidors d’Inca: “Vull donar les gràcies a tots els partits polítics, que hem estat capaços d’arribar a un acord. Això demostra que, tot i les nostres diferències, som capaços de treballar plegats.”

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image