A partir del pròxim dimecres 1 de juliol, l’Ajuntament d’Inca obrirà al públic les piscines municipals del Poliesportiu Mateu Cañellas. Per garantir el compliment de les mesures de sanitat i higiene, se seguirà un exhaustiu protocol de seguretat.  “Des del primer dia que es va decretar l’estat d’alarma, hem treballat de valent per adaptar els nostres serveis i poder oferir-los als ciutadans amb la màxima seguretat. Volem que tots els inquers i inqueres puguin gaudir de les piscines municipals amb tranquil·litat, per això hem definit un complet pla d’actuació”, assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Així doncs, d’acord amb les normes establertes, s’ha reduït l’aforament i es permet un màxim de 275 persones per torn. Per controlar-ho, s’ha dividit la piscina per zones i no està permès que les persones usuàries surtin de l’espai assignat. A més a més, l’Ajuntament ha habilitat una aplicació per tal que els ciutadans puguin reservar la cita prèviament, de manera àgil i senzilla des de dispositius mòbils i ordinadors.

De forma paral·lela, s’han organitzat dos torns, un de dematí i un altre d’horabaixa, per poder dur a terme una altra neteja exhaustiva durant el dia. Així mateix, no es permet l’accés al recinte amb les sabates del carrer. Els usuaris hauran de canviar-se-les abans d’entrar a la zona de piscines. D’altra banda, com a mesura de prevenció, es prendrà la temperatura corporal a totes les persones abans d’accedir al recinte.

Finalment, cal recordar que l’obertura de les piscines del Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas s’ha realitzat de manera escalonada per coordinar i garantir el compliment dels protocols establerts. Actualment, ja poden utilitzar les piscines amb cita prèvia les persones federades i els clubs esportius d’Inca. A partir de dilluns, els alumnes de les escoles d’estiu també podran ja accedir-hi per refrescar-se i gaudir de l’espai. I ja dimecres dia 1 de juliol les piscines s’obriran al públic.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image