Amb el títol «Inca fa Nadal» s’ha confeccionat un programa d’activitats que comencen el 9 de desembre i que duraran fins al 8 de gener. A la presentació han acudit el Batle, Virgilio Moreno, el regidor de Comerç, Jaume Tortella, la regidora de Promoció Econòmica, María José Fernández, i representants de les entitats i empreses col·laboradores, Associació de Comerciants i Restauradors, Activa’t Inca, Sindicat Obrer de la Pau, Juguettos i Fibwi. «Hem aconseguit un conjunt d’esdeveniments per a totes les edats que resultarà molt atractiu tant per gran com per petits, tant pels inquers com pels visitants; tot amb un únic objectiu: que la gent surti al carrer», ha explicat Moreno.

pres_incafanadal

Dins la programació nadalenca a Inca s’ha procurat ajuntar els actes tradicionals amb novetats i amb esdeveniments que es posaren en marxa el passat any. Entre les innovacions, cal destacar que l’antic local de Ca s’Hereu ha estat cedit a l’Associació de Comerciants per fer-hi dues activitats, per una banda s’instal·larà un Betlem recuperant una tradició inquera, i per l’altra banda es posarà en marxa el racó infantil de comerç on els pares podran deixar als fills durant un període màxim de 90 minuts per poder fer les compres nadalenques. «Aquestes activitats surten d’una demanda popular que creiem que pot satisfer una necessitat, a la vegada que pot promocionar que la gent vengui a comprar a la nostra ciutat», ha comentat Tortella. També, del 16 al 18 de desembre es podrà gaudir, per primera vegada a Inca d’una Fira de Nadal, on es podrà trobar tot un seguit d’idees per a regals. Aquesta activitat es durà a terme a la zona des de la plaça de la Llibertat a la plaça d’Antoni Fluxà. Des d’Activa’t Inca es posa en marxa el primer Certamen d’Aparadorisme i Interiorisme dels Comerços d’Inca, amb l’objectiu de fer més atractius els negocis inquers. «Repetim les funcions de mapping a la façana de l’Ajuntament, encara que les projeccions seran molt diferents de les de l’any passat», ha subratllat Tortella.

Tant la colcada del Pare Noel com la colcada dels Reis d’Orient acabaran a la plaça de Santa Maria la Major. Els Reis repetiran l’entrada dins l’església i es representarà l’adoració i la lectura de la carta per un jove, enguany del centre de Sant Vicenç de Paul. Durant les dates festives, als carrers Comerç i Major es podrà gaudir d’un mercadet artesanal especial de Nadal. «És molt recomanable consultar el programa d’activitats perquè gairebé cada dia es podrà participar d’alguna activitat a Inca», ha dit Tortella.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image