L’Ajuntament d’Inca, juntament amb la resta d’organitzadors i entintats participants, han presentat els actes que es duran a terme en el marc del pancaritat 2023, el diumenge 16 d’abril.

«Estam molt contents de poder celebrar aquesta jornada de germanor i tradició. Una vegada més hem d’agrair la implicació de totes les entitats i col·lectius que fan possible la celebració del pancaritat a Santa Magdalena. De segur, tornarà a ser una jornada de germanor amb molta participació», explica el regidor de Participació Andreu Caballero.

Els actes del pancaritat 2023 començaran el dissabte horabaixa amb la tradicional ballada popular per part dels Revetlers des Puig d’Inca i el fogueró amb torrada popular. A més a més, després se celebrarà una trobada de ball en línia, a càrrec de Germans Morro.

El diumenge hi haurà la concentració a la plaça de Santa Maria la Major a les 9.30 hores, amb la repicada de campanes i la sonada de xeremies, que donaran el tret de sortida a la tradicional romeria. A les 11 hores la festa començarà a dalt del puig de Santa Magdalena amb els jocs populars infantils a l’esplanada de l’ermita. Mentrestant, al migdia, començarà el 50è Concurs de Paelles a l’esplanada de baix i la solemne eucaristia. A les 12.45 també hi haurà una actuació musical a càrrec de la Unió Musical Inquera. D’altra banda, després de dinar a les 15.30 h ,començarà amb la ballada popular, a càrrec dels Revetlers des Puig d’Inca.

De nou, com cada any, l’Ajuntament d’Inca posarà en funcionament un servei gratuït d’autocar. La pujada es podrà realitzar de les 10 a les 13.30 hores des de les aturades de l’avinguda dels Reis Catòlics i des de la plaça del Lledoner; la baixada serà de les 16 a les 18 hores des de l’esplanada de baix.

Paral·lelament, des de la Policia Local s’ha muntat un dispositiu amb la finalitat de garantir la seguretat de l’acte i organitzar el trànsit per tal de crear un circuit només per als marxaires.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image