L’Ajuntament d’Inca ha presentat avui la camiseta distintiva que portaran el marxaires de la capital del Raiguer que participaran el pròxim 10 de setembre en la XLII Pujada a Lluc a Peu de la Part Forana. Així doncs, enguany, els inquers i les inqueres portaran una samarreta amb el lema «Inca, porta de la Tramuntana».

L’acte de presentació de la camiseta distintiva dels participants inquers de la tradicional marxa s’ha celebrat avui a la plaça d’Espanya i ha comptat amb la participació del batle d’Inca Virgilio Moreno, el president de l’Associació d’Antics Blavets Llorenç Gelabert i un representant de l’empresa Quely, entre d’altres.

Les inscripcions per a la  XLII Pujada a Lluc a Peu de la Part Forana es podran realitzar a l’Ajuntament d’Inca a partir de demà, 1 de setembre, i fins dijous 7 en horari de 9.30 a 13 hores. En el moment de la inscripció, es lliuraran els tiquets per utilitzar el servei de transport regular  i a tots els empadronats a la ciutat se’ls entregarà la camiseta i un llum de seguretat.

Inca, porta de la Tramuntana

L’Ajuntament d’Inca posa en marxa un pla estratègic per potenciar i reivindicar la ubicació estratègica del municipi com a porta d’accés a la serra de Tramuntana. D’aquesta manera, sota la marca «Inca, porta de la Tramuntana», identificarà, recollirà i impulsarà totes aquelles accions que es desenvolupin al municipi relacionades amb la ubicació preferent d’Inca com accés a la serra.

Inca disposa d’una situació privilegiada en el centre de Mallorca i és un dels accessos principals a Lluc i la serra de Tramuntana. Així, durant els darrers anys s’ha posicionat com a capital de la Part Forana pel que fa a serveis i transport públic, entre altres. Per tant, la finalitat ara és promoure iniciatives entorn del turisme, la gastronomia, l’esport, etcètera, per posar en valor la ubicació de la ciutat com a porta d’accés a la serra.

El logo, que avui s’ha presentat, simbolitza un arc de pedra que recorda a una porta, a través del qual es veu el perfil d’una muntanya en colors verd i blau, d’acord amb les tonalitats del cel i la natura. Tot i això, la part més destacada de la marca és el nom «Inca, porta de la Tramuntana», amb una tipografia rodona i amb molt de pes.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image