Una casa del carrer de l’Aigua al centre d’Inca ha servit per a presentar el programa d’activitats de la setmana gran del Dijous Bo. “Per aquestes dates tots els inquers obrim les portes de ca nostra, així com ho ha fet aquesta veïna, perquè els visitants coneguin el millor del nostre municipi”, ha declarat Virgilio Moreno, batle d’Inca, qui ha estat acompanyat per la regidora de Fires i Dijous Bo Antònia Sabater, el regidor de Participació Ciutadana Antoni Peña, el president de l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Inca Pep Nicolau i altres membres del consistori.

IMG_3714

L’objectiu principal d’aquestes festes és omplir els carrers i les places de gent. “S’ha preparat un programa d’activitats perquè els inquers en gaudeixin, però també perquè molts de visitants vénguin a la nostra ciutat a conèixer tota l’oferta que hi ha”, ha dit Sabater. Els actes comencen el divendres 13 de novembre amb una activitat infantil i amb el pregó del Dijous Bo, com a novetats. Margalida Grau, registradora de la propietat, serà l’encarregada d’anunciar les festes, i després es durà a terme el tradicional concert de l’Harpa d’Inca. El cap de setmana començarà amb algunes novetats com el Festival Vermut i el correfoc nocturn Inc’Fern. A més, hi haurà els tradicionals foguerons, que enguany seran dia 15. El dia de Santa Maria la Major, copatrona de la ciutat, hi haurà ballada popular i les completes. L’Exposició Filatèlica dóna el sus a la setmana que continua fins al Dimecres Bo i el tradicional sus a la plaça del Bestiar, i el vespre de música. “Tendrem un dispositiu especial de prevenció i seguretat per tal que l’esdeveniment vagi bé”, ha exposat Peña.

“Enguany el Dijous Bo tendrà quasi 8 quilòmetres d’exposició amb més de 600 paradetes, i tot amb el Mercat Pagès com a eix central”, ha explicat Sabater. Aquest dia s”habilitaran zones d’aparcament a la ronda de Migjorn i al carrer de Jaume II per donar resposta als milers de visitants. Per altra banda, Serveis Ferroviaris de Mallorca disposarà de freqüències especials tal com ho farà el dimecres a vespre. “En un dia com aquest, la millor recomanació és que tota la gent véngui amb temps per gaudir del que s’anomena la Fira de Fires i conegui la nostra ciutat i les nostres empreses”, ha comentat Moreno.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image