Sota el lema “Amb l’aigua sumes o restes?”, el consistori inquer repartirà durant els pròxims dies, a tots els domicilis particulars, un fullet al qual es presenten 15 pràctiques que ajuden a minvar el consum d’aigua. “El que avui presentam no és una campanya, sinó una part d’una acció continuada per conscienciar la gent que l’aigua és un bé escàs, i entre tots s’hi ha d’actuar”, ha explicat el tinent batle de Medi Ambient, Àngel García. A més, ha subratllat que, si bé la sequera que s’està patint és un condicionant d’aquesta mesura, no és l’única, ja que l’ús racional d’aigua ha de ser continuat. S’han editat 15.000 tríptics per arribar no tan sols als habitatges, sinó també a centres escolars. Les mides de la publicació són ideals per tenir-la penjada a la gelera, segons han explicat els dissenyadors.

Presentació_FulletAigua

El fullet s’emmarca dins el conjunt d’accions que s’està realitzant des de l’Ajuntament per millorar la situació de l’aigua potable a la ciutat. “Entenem que l’aigua és cosa de tots, per això treballam en dos vessants: per una banda, la conscienciació ciutadana, i per l’altra, la millora de la xarxa, que pateix una manca crònica d’inversió”, ha esmentat García. En aquest sentit, el Ple d’Inca va aprovar una moció per dedicar la major part de les inversions sostenibles a la xarxa d’aigua.

Des de l’Àrea de Medi Ambient, no hi ha preocupació per una possible falta de subministrament d’aigua per la sequera. “L’abastiment a Inca està garantit durant aquest estiu, de fet ben aviat se signarà un conveni amb l’empresa pública Abaqua per tal de poder connectar l’aigua procedent de sa Marineta amb la xarxa de la ciutat”, ha comentat García.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image