L’Ajuntament d’Inca, l’Associació de Comerciants i diversos empresaris han presentat a una coneguda tenda de joguines els actes que, sota el títol “Inca fa Nadal” es duran a terme durant les pròximes setmanes a les zones comercials de la ciutat. Més de 50 activitats es podran gaudir fins al 9 de gener amb l’objectiu d’animar les compres i que, sobretot, els més petits gaudeixin d’aquests dies de celebracions. “Ens hem proposat que la gent surti al carrer i fer a saber a la resta d’illa, no sols les activitats que hi ha, sinó també la variada oferta comercial i gastronòmica”, ha comentat el regidor de Comerç, Jaume Tortella.

PresNadal15_B-compressor

Els programa d’activitats, enguany, compta amb uns quants patrocinadors privats. “Creiem important la implicació de tots per tal de revitalitzar el comerç de la nostra ciutat i adaptar-nos a les noves necessitats dels consumidors; per això, no sols basta amb la implicació, s’ha d’apostar per la promoció, la innovació i la qualitat” ha declarat el president de l’Associació de Comerciants, Pep Nicolau. Els actes tenen, com als darrers anys, al tren de Nadal com a atracció d’èxit. La novetat és que el vehicle és més estret, fet que permetrà que el recorregut s’allargui a altres zones comercials. Els ciutadans i visitants podran gaudir d’unes sessions de mapping, que projectaran a la façana del Consistori una història amb llums i imatges. A més, hi haurà música, recitals, teatre, esport, pallassos, tallers,… tot això acompanyat dels actes més típics com les colcades del Pare Noel i dels Reis o la benvinguda al nou any.

Com ja hem dit a altres ocasions el més important a l’hora de fer activitats a la nostra ciutat és la participació i amb aquest esperit tot un grup de gent i associacions han preparat 20 dies plens de propostes per a tothom”, ha dit el batle Virgilio Moreno. A més, des de l’Ajuntament s’ha aprofitat per agrair la implicació de diversos empresaris de la ciutat a la confecció del programa.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image