L’Ajuntament d’Inca ha iniciat una nova companya molt visual, que inclou articles de compliment obligat de les diferents ordenançes de tinença d’animals, residus i neteja, per tal d’incentivar el civisme i la responsabilitat per mantenir la ciutat neta. Així doncs, s’han instal·lat a la ciutat diferents banderoles que informen de les sancions per no recollir les llosques, els excrements de les mascotes, el fems, o per trepitjar els parterres.

D’aquesta manera, per no recollir les llosques les sancions seran de fins a 100 euros, per no llevar els excrements dels cans, de fins a 1.500 euros; per no arreplegar els residus com poden ser les llaunes o les bosses de plàstic, per exemple, les multes podran arribar als 600 euros. A més, per trepitjar els parterres les infraccions podran ser de fins a 300 euros.

A part, del 13 al 19 de març es durà a terme una campanya amb la Policia Local per reforçar la responsabilitat quant a la neteja dels excrements de cans. També es promourà la importància d’evitar que les mascotes orinin als caps de cantó dels carrers o a les zones públiques on puguin danyar el mobiliari urbà.

“Seguim fent passes per intentar mantenir la nostra ciutat neta i evitar, en aquest cas, també males olors. Necessitam la col·laboració i la implicació de tots i totes per aconseguir mantenir en bones condicions la via pública i el mobiliari urbà”, assenyala la regidora de Serveis María del Carmen Oses.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image