L’Ajuntament d’Inca i Catalina Corró han presentat avui el nou Campus de Natació que es durà a terme aquest estiu a la capital del Raiguer. Així doncs, a causa de l’èxit de la passada edició, enguany s’incrementa l’oferta, i s’han programat dues convocatòries amb dates diferents. A més a més, s’amplien les categories per tal que s’hi puguin apuntar els nedadors més joves.

D’aquesta manera, del 14 al 16 de juliol es durà a terme el Campus dirigit a nedadors màster, i del 4 al 6 d’agost se celebrarà el campus per a nedadors de les categories benjamí, aleví i infantil.

Ambdós campus, organitzats per l’exnedadora inquera i l’assessoria Cuatrocientos Estilos, amb la col·laboració de Servibroker, Quely, Club de Nataión Inca, la Federació Balear de Natació i l’Ajuntament, es duran a terme a les piscines municipals Catalina Corró. El desenvolupament dels continguts, l’execució del treball a realitzar i el treball a peu de piscina i el contacte amb els nedadors serà a càrrec de la pròpia Catalina Corró i del director esportiu de l’assessoria Cuatrocientos Estilos i entrenador olímpic en els JJOO de Rio de Janeiro Álex López.

El principal objectiu d’aquesta nova edició del Campus de Natació Catalina Corró és fomentar i millorar el treball tècnic dels nedadors i les nedadores de Mallorca. D’altra banda, es proporcionarà als participants informació nova, innovadora i professional de la seva forma d’executar els estils de la natació i les seves habilitats, com sortides i viratges.  A més a més, es pretén impulsar sinergies en un gran entorn entre esportistes de la mateixa zona, però de clubs diferents.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image