El programa inclou menús a set restaurants, activitats amb diferents comerços i també al Mercat Municipal

Inca viurà una setmana amb la gastronomia com a gran protagonista. A partir del proper dilluns i fins al 8 de desembre es durà a terme la iniciativa “Assaboreix l’Illa” impulsada per l’Associació de Restauració de Mallorca i l’Acadèmia de la Cuina i del Vi.

Durant tots aquests dies es duran a terme diferents activitats per promocionar la nostra cuina.

Avui s’ha presentat el programa al Mercat Municipal d’Inca que precisament es convertirà en un dels punts de referència d’aquesta setmana.

A l’acte hi ha estat present el batle, Rafel Torres i la regidora de Promoció Econòmica, Rosa Tarragó, Alfonso robledo president de l’associació de Restauració de Mallorca, Pedro Gual de Torrella, president de l’Acadèmia de la Cuina i el Vi així com representants de les empreses i establiments col·laboradors.

El protagonistes seran els set restaurants participants que, durant aquesta setmana oferiran uns menús amb plats vinculats a la tradició gastronòmica de Mallorca. Es podran tastar propostes amb formats diferents que aniran dels 14 als 25 euros. Aquests menús se serviran migdia i vespre durant tota la setmana.

En paral·lel es comptarà amb la participació de tres forns, un bar, una vinoteca i un establiment de queviures que duran a terme diferents iniciatives com ara tasts de vins, promoció de dolços mallorquins, tast de cervesses artesanes, o tasts de sobrassada, botifarró o camaiot.

El mercat cobert també organitza diferents iniciatives entre l’1 i el 5 de desembre tots els dies a les 12 hores. Així es podrà gaudir de dos showcookings, una conferència sobre els bolets, un tast de frit de caragols i una cata d’olis.

El batle, Rafel Torres ha manifestat que un dels grans potencials econòmics d’Inca és el seu comerç i dins aquest la gastronomia es fonamental. Som coneguts a Mallorca pels nostres cellers i restaurants”.

Torres ha recalcat que “aquesta campanya fomenta la nostra gastronomia, el nostre comerç local i els productes locals. Va en la línia de feina de l’Ajuntament d’estar al costat dels petits empresaris que donen vida a la nostra ciutat”.

Compartir

Newsletter Image