L’Ajuntament d’Inca, juntament amb les associacions de comerciants inqueres, ha fet una passa més per consolidar el projecte d’IncaBusiness, que ha assolit la seva onzena edició, des que es va posar en marxa el setembre del 2017. D’aquesta manera, el consistori inquer ha signat tres nous convenis de col·laboració amb Empenta Xarxa de Negocis, l’Associació de Comerciants i Restauradors d’Inca, i Activa’t Inca Associació Empresarial.

“L’objectiu és seguir promocionant i consolidant el teixit associatiu, comercial i empresarial de la ciutat. En definitiva, continuar apostant perquè Inca sigui una ciutat neuràlgica, no només geogràficament, sinó també a escala econòmica”, declara María José Fernández, regidora d’Innovació i Empresa de l’Ajuntament d’Inca.

Amb la signatura dels tres acords, ambdues parts -l’Ajuntament i les entitats- es comprometen a promoure i a donar difusió pública de les activitats emmarcades dins el projecte IncaBusiness a través dels seus canals de comunicació habituals, així com a aportar idees i millores.

“Des del nostre ajuntament treballam decididament per ampliar la cultura emprenedora i donar suport a la creació i consolidació de nous projectes empresarials a la ciutat, amb el propòsit de promoure l’ocupació i la creació d’empreses de qualitat, i amb sentit de futur”, conclou finalment Virgilio Moreno, batle d’Inca.

Així doncs, en el marc d’IncaBusiness l’Ajuntament d’Inca, de forma pròpia o en col·laboració amb diferents institucions o empreses, desenvolupa a la capital del Raiguer un ampli programa de formació per millorar les competències del teixit empresarial d’Inca. La finalitat dels tallers, els cursos i les conferències és ampliar coneixements i conèixer tendències, aspectes legals, fiscals i eines per a la millora de la gestió.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image