La xifra se situa durant el segon trimestre de l’any en els 18,79 dies, mentre que el trimestre anterior era de 23,39 dies. 

El període mitjà de pagament global a proveïdors de l’Ajuntament d’Inca s’ha situat durant el segon trimestre de l’any 2020 en 18,79 dies. Això suposa una reducció del  20 % respecte al trimestre anterior, en el qual les factures es pagaven en 23,39 dies. “Des del primer dia que es va decretar l’estat d’alarma, vàrem prendre la decisió d’agilitzar el pagament de totes les factures de proveïdors per intentar pal·liar els efectes negatius que provocarà la pandèmia del coronavirus”, explica el batle d’Inca Virgilio Moreno.

Així doncs, des del mes de març de 2020 el consistori inquer ha realitzat pagaments pràcticament cada dia amb l’objectiu de minimitzar les dificultats de tresoreria que puguin tenir els proveïdors. “Estam vivim moments molt complicats i sense precedents. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament hem pres i prendrem totes les mesures que estiguin al nostre abast per intentar ajudar els nostres ciutadans i  fer front tots plegats a l’impacte de la COVID-19”, assenyala Moreno.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image