L’exclusiva obra pictòrica està ubicada a les piscines del Poliesportiu Mateu Cañellas.

El batle d’Inca Virgilio Moreno i el gerent d’ABDEM Colau Terrassa, acompanyats del regidor d’Esports Antoni Penya, el regidor de Participació Andreu Caballero, la regidora de Cultura Alice Weber, la responsable d’ABDEM a Inca Maria Antònia Vives i la responsable de comunicació i esdeveniments d’ABDEM Mar Valero, han visitat el mural de gran format realitzat per Joan Aguiló a les piscines del Poliesportiu Mateu Cañellas. La il·lustració, titulada Converses en remull, representa una filera de peus dins l’aigua.

«L’objectiu d’aquesta obra pictòrica és embellir el Poliesportiu i dotar d’identitat pròpia aquesta instal·lació esportiva que rep un gran nombre de visitants al llarg de l’any. La imatge és visible des de qualsevol punt de les piscines i humanitza un espai funcional», explica el regidor d’Esports Antoni Penya.

Per la seva part, l’artista mallorquí Joan Aguiló destaca que «els peus a remull enceten converses sense pretensions ni durada determinada. Sembla que, sense voler-ho, imposen pausa al temps».

De forma paral·lela, aquest mural exclusiu ret homenatge al projecte «Mulla’t», impulsat per Fundació d’Esclerosi Múltiple (ABDEM), amb la finalitat de recaptar fons per poder acompanyar les persones que pateixen aquesta malaltia i contribuir a la investigació. Any rere any, l’Ajuntament d’Inca se suma a la dita iniciativa, i les piscines del Poliesportiu Mateu Cañellas d’Inca acullen nombrosos banys solidaris.

«Des de l’Ajuntament d’Inca sempre hem estat al costat d’ABDEM per ajudar-los a donar visibilitat a l’esclerosi múltiple, i enguany hem volgut fer una passa més i mostrar públicament el nostre suport a la campanya “Mulla’t” per aconseguir arribar encara més a la ciutadania», assenyala el regidor de Participació Andreu Caballero.

Enguany, el «Mulla’t per l’esclerosi múltiple» se celebra diumenge 11 de juliol arreu d’Espanya. Totes aquelles persones que hi vulguin col·laborar podran fer-ho a les piscines del Poliesportiu Mateu Cañellas, a partir de les 10 hores.

«Per a nosaltres ha estat un plaer tornar a comptar amb l’artista Joan Aguiló per a la realització d’una obra de grans dimensions tan especial com aquesta. Animam a tots els inquers i les inqueres que s’acostin diumenge al Poliestportiu a sumar-se a la campanya “Mulla’t” i, alhora, veure el mural», afegeix el batle Virgilio Moreno.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image