L’Ajuntament d’Inca s’ha adherit a la campanya de WWF «L’hora del planeta» per sensibilitzar i lluitar contra el canvi climàtic. D’aquesta manera, dissabte 23 de març de 20.30 a 21.30 hores, l’edifici consistorial de la plaça d’Espanya romandrà sense il·luminar. Així doncs, la finalitat és conscienciar la ciutadania de fer un ús eficient i sostenible de l’electricitat.

«Des de l’Ajuntament d’Inca consideram molt important sumar-nos a aquest tipus de campanya i contribuir així a promoure la mobilització ambiental enfront del canvi climàtic. En aquest sentit, cal que des de les institucions públiques donem exemple i mostrem el nostre compromís amb la natura i el clima», assenyala la regidora de Medi Ambient Helena Cayetano.

Així com informen els organitzadors d’aquesta iniciativa, l’any passat va ser el més càlid de la història des que es tenen registres. L’augment de la temperatura global s’ha traduït en fenòmens meteorològics extrems com inundacions, onades de calor i incendis devastadors cada vegada més freqüents. Sobren evidències de la crisi climàtica i en aquest context «L’hora del planeta» brinda a les persones, associacions i entitats de tot el món l’oportunitat de demostrar la seva preocupació per la degradació ambiental de la Terra (escalfament global, pèrdua de naturalesa, contaminació) i ressaltar la necessitat d’actuar.

«L’hora del planeta» és una campanya de WWF que va començar en 2007 a Sidney, Austràlia, com un gest simbòlic de la lluita contra el canvi climàtic. Anys després, s’ha convertit en la campanya més gran de mobilització ambiental de la història.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image