L’Ajuntament ha cedit un espai a l’associació per muntar una paradeta durant el mercat del dijous, el pròxim 9 de juliol.

L’Ajuntament d’Inca col·labora, un any més, amb l’Associació Balear d’Esclerosis Múltiple i se suma a la campanya “Mulla’t 2020”. La finalitat d’aquesta iniciativa és donar visibilitat a aquesta malaltia que afecta a més de 50.000 persones a Espanya i, alhora, recaptar fons que es destinen a mantenir i millorar els serveis que ofereix l’entitat.

No obstant això, davant la situació actual provocada per la COVID-19, aquesta nova edició es realitzarà de forma virtual. ABDEM llança un repte a través de la web www.mojateporlaem.org i convida a compartir un vídeo o fotografia per xarxes socials amb el hashtag #Mójate2020 per assolir les mil abraçades digitals en suport a les persones amb esclerosi múltiple, la malaltia de les mil cares.

De forma paral·lela, com cada any, s’ha creat material promocional de la campanya, el qual es pot adquirir a través del telèfon 678 90 94 51 o per correu electrònic a esdeveniments@abdem.es. Hi ha camisetes, ventalls, tovalloles, necessers, bosses i molts productes més.

Així doncs, tenint en compte que enguany no es podrà celebrar presencialment l’acte el dia 12 de juliol, l’Ajuntament d’Inca ha acordat la cessió d’un espai a ADBDEM durant el mercat setmanal del dijous. D’aquesta manera, el pròxim 9 de juliol, l’associació muntarà a la capital del Raiguer una paradeta per vendre el seu material solidari de “Mulla’t 2020” i aconseguir així recaptar fons.

“Des de l’Ajuntament d’Inca sempre hem estat al costat d’ABDEM per ajudar-los a donar visibilitat a l’esclerosi múltiple. I enguany no podíem quedar-nos enrere, encara que no se celebri físicament cap esdeveniment. Més que mai necessiten el nostre suport per aconseguir arribar a la ciutadania i recaptar fons amb la venda de material solidari”, assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image