L’Ajuntament d’Inca, mitjançant el Centre de Formació, inicia el projecte d’ocupació SOIB Reactiva 2023, amb el qual incorpora de forma temporal a la plantilla municipal 44 persones desocupades. A l’acte de benvinguda han assistit el batle d’Inca Virgilio Moreno i la regidora de Formació i Ocupació Maria Francisca Barceló.

«Estam molt contents de tornar a posar en marxa aquest projecte i contribuir així a generar noves oportunitats per als inquers i les inqueres en situació d’atur de llarga durada i, d’altra banda, impulsar l’ocupabilitat de les persones joves», destaca Barceló.

Aquest projecte té una durada de sis mesos i compta amb dues línies de contractació. La primera està dirigida a persones de 16 a 30 anys sense estudis superiors en situació d’atur; i l’altra és per a persones majors de 30 anys en situació d’atur de llarga durada.

Els llocs de feina que ocupen les persones contractades a la línia 1 són les  d’oficial administrativa, auxiliars administratives, monitora, informadors/ores, peó de jardinera, peons picapedrers i operària de neteja. La línia 2 inclou oficials administratives, conserges, informadors/ores, oficials picapedrers, peons picapedrers, oficial jardiner i operàries de neteja.

El projecte SOIB Reactiva 2023 a Inca ha suposat una inversió total de 507.0739,21 €, dels quals hi ha una aportació municipal de 34.758,69 €, i ha estat promogut pel SOIB i finançat per la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image