L’enginyer superior aeronàutic Joan Rosselló Corró serà l’encarregat de pronunciar el pregó del Dijous Bo 2023 i donar el sus a la setmana gran d’Inca. Així ho ha decidit l’Ajuntament d’Inca, com a reconeixement a la seva trajectòria professional. «Joan Rosselló és un home amb molta empenta i una admirable activitat professional, que ha duit el nom d’Inca més enllà de les nostres fronteres gràcies al seu destacable recorregut», assenyala el batle d’Inca Virgilio Moreno.

Joan Rosselló Corró, nascut a Inca l’any 1963, va estudiar Enginyeria a la Universitat Politècnica de Madrid i es va especialitzar en aeronaus. Va iniciar la seva carrera professional en l’empresa RYMSA de Madrid, i participà en el disseny i desenvolupament d’antenes de vol dels satèl·lits HISPASAT i INMARSAT, entre altres.

Després va ser seleccionat pel Centre de Desenvolupament Tecnològic i Industrial (CDTI) per treballar en l’Agència Espacial Europea, en el seu centre ESTEC a Holanda, i prengué part en el disseny i l’anàlisi estructural d’elements de vehicles espacials. Actualment, treballa a Air Europa i ocupa el càrrec d’adjunt al director d’Operacions de Vol. També ha exercit com a professor associat en el Màster de Gestió Aeronàutica de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El pregó del Dijous Bo 2023 a càrrec de Joan Rosselló Corró se celebrarà el pròxim 10 de novembre a les 20.30 hores, en el Teatre Principal d’Inca. Després, l’Orfeó l’Harpa d’Inca oferirà un concert, acompanyat de la Unió Musical Inquera i l’Orquestra Lauseta.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image